Office vandaag
Office vandaag

Succesvolle ICT-toekomst voor de derde graad tso

Office vandaag is een methode die de in de tweede graad verworven basisvaardigheden ICT uitdiept en aanvult in functie van een degelijke en succesvolle ICT-toekomst in het hoger onderwijs of het beroepsleven. Naast de jaarboeken Office vandaag 1 en 2 voor Office XP en 2003 bevat de reeks ook het graadboek Office vandaag voor Office 2007.

Heel wat leerkrachten stellen vast dat de ICT-vaardigheden van hun leerlingen best nog wat extra omkadering en oefening kunnen gebruiken. Daarom werd bij de herwerking van Office vandaag naar Office 2007 extra aandacht besteed aan een functionele en voor een breed publiek toegankelijke herschikking van de inhoud.

Office vandaag 2007, waarin de onderdelen Microsoft Access 2007, Microsoft Excel 2007 en Integratie samengebracht zijn, is met andere woorden zo opgevat dat het boek net zo goed in informatica als in een ander vak aan bod kan komen. De theorie wordt consequent vertaald naar zinvolle praktische toepassingen. Dit laat toe dat leerlingen ook door zelfstudie hun kennis kunnen bijschaven en aanvullen.

2Column_vertegenwoordigers_2
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je vertegenwoordiger staat klaar voor jou!

Contacteer je vertegenwoordiger