2018_praktisch_economisch_beginselen
Praktisch economisch recht - basisbeginselen
Gerda Ghysels - Jan Roodhooft

Met het oog op de grondige wijzigingen in de wetgeving passen we onze titel aan: Praktisch handels- en economisch recht – basisbeginselen is vanaf nu Praktisch economisch recht - basisbeginselen.

Praktisch economisch recht – basisbeginselen is een praktische introductie in de algemene en specifieke elementen van het economisch recht. Dit boek is een praktijkgerichte afleiding van Praktisch economisch recht. Het uitgangspunt van Praktisch economisch recht – basisbeginselen is met inleidende oefeningen, talrijke voorbeelden en een begeleidende casus de materie van het economisch recht zo praktisch en toegankelijk mogelijk aan te bieden.

De auteurs behandelen steeds de vigerende wetgeving tot op het moment van verschijning. De ontwikkelingen van het economisch recht met de verdere ontmanteling van het wetboek van koophandel, het nieuwe Wetboek voor vennootschappen en verenigingen, het insolventierecht en nog veel meer worden voor u op de voet gevolgd. 

Doorheen het jaar ontvangt u digitaal tussentijdse updates volgens de structuur van het papieren boek. Zo kunt u probleemloos aan de slag.

Dit boek heeft niet de intentie de volledige wetgeving ter zake in detail uiteen te zetten, maar vormt vooral een praktijkboek met concrete cases uit het dagelijks leven. Voor een meer diepgaande en theoretische benadering van de materie is er Praktisch economisch recht.

Door de praktische invalshoek is Praktisch economisch recht – basisbeginselen geschikt voor professionele bachelors, zelfstudie of afstandsonderwijs

Dit jaarlijks herwerkte boek biedt:

  • talrijke voorbeelden
  • concrete opdrachten
  • ondersteunende schema’s
  • een uitgebreide begeleidende casus om de bestudeerde theorie in te oefenen of verder uit te diepen

Bovendien is het volledig aangepast aan het Wetboek van Economisch recht en de Wet betreffende de Marktprakijken en Consumentenbescherming.

Extra onlinemateriaal

  • documentatie en nuttige links
  • oplossingen voor de docent
  • tussentijdse updates

Bekijk de inhoudsopgave

Bekijk het aanbod
asella-de-vos-thumb
Kan ik u helpen?

Wilt u slechts een deel van een uitgave gebruiken?

Printing On Demand kan al vanaf 10 exemplaren! 

Ga naar Printing On Demand voor prijssimulaties en bestellingen. 

Meerdere uitgaven combineren of eigen materiaal toevoegen?

Ik bekijk graag met u of Publishing On Demand mogelijk is. 

Hebt u een andere vraag?

Bent u op zoek naar meer informatie over een titel of hebt u andere vragen? Ik sta voor u klaar!

Asella De Vos
0472 40 39 55
asella.de.vos@vanin.be