De Boeck website

Beste,

Uitgeverij VAN IN en Uitgeverij De Boeck werden op 1 april 2017 één bedrijf. Dat brengt enkele aanpassingen met zich mee. Door de integratie zijn de website en de webshop van De Boeck niet meer toegankelijk. Binnenkort vind je alle informatie over de methodes van VAN IN en de Boeck via www.vanin.be

Hoe kan ik bestellen?

Je kan jouw bestellingen per mail doorgeven via hoger.onderwijs@vanin.be

Catalogus

De catalogus raadpleeg je hier:

  • secundair onderwijs: catalogus
  • hoger onderwijs:  catalogus 
  • professionelen: catalogus
  • uitgaven Cambridge en Oxford kan je via het bovenstaande e-mailadres doorgeven.

Binnenkort kan je rechtstreeks bestellen via de webshop op www.vanin.be.

Boek op maat? Printing On Demand!

Wens je slechts een deel van een uitgave te gebruiken? Of heb je nood aan een zeer recente update? Dan kun je voor al onze uitgaven kiezen voor Printing On Demand (POD).

Je selecteert zelf welke hoofdstukken uit het boek en welke afwerking je wenst. Daarmee willen wij zoveel mogelijk tegemoetkomen aan je vraag naar cursusmateriaal op maat. Printing On Demand kan al vanaf 10 exemplaren. De prijzen zijn afhankelijk van de oplage, het aantal pagina’s en de afwerking die je verkiest. Maak op http://pod.deboeck.com een simulatie van je bestelling. Je volgt alle stappen van de procedure en krijgt een overzicht van de prijsgegevens. Pas daarna beslis je of je de bestelling wilt plaatsen.

Voor een prijssimulatie of bestelling kun je terecht op http://pod.deboeck.com of neem je contact op met onze accountmanager Asella De Vos .

Kan ik ondertussen aan mijn lesmateriaal?

Dat is geen probleem! Via de methodesites behoud je toegang.

Onze excuses voor het ongemak.